Hva skjer med dataene mine?
Når du avslutter eller ikke fornyer.
1 minGjelder iPhone og web
Kostdagboken, målene og vekthistorikken din blir liggende selv om abonnementet går ut. Fornyer du senere, fortsetter du der du slapp.
Vil du at alt skal slettes, må du slette kontoen.
Var denne artikkelen nyttig?
Relaterte artikler
Fant du ikke svaret?
Skriv til oss, så svarer vi vanligvis innen én virkedag.
Kontakt ossOppdatert 3. nov. 2026
