Personvern

Diett.no mener at personvern er viktig og gjør det vi kan for å beskytte deg som privatperson. I dette dokumentet har vi beskrevet hva vi gjør for å verne hver enkelt best mulig og hva vi benytter innsamlet informasjon til.

 

Informasjon og innsamlet data

På Diett.no registrerer du deg som bruker og fører dagbok over matinntak og aktivitetsnivå. Vi innhenter ikke mer informasjon fra deg enn det vi trenger for å kunne gjøre riktige utregninger. Informasjonen du registrerer vil ikke deles med andre brukere på Diett.no. Kun dersom du velger å kjøpe tjenester fra en spesialist (for eksempel en ernæringsfysiolog) vil denne spesialisten få innsyn i dine data

Din e-postadresse vil vi benytte til å sende deg nyhetsbrev og viktig informasjon om nettstedet (for eksempel planlagt nedetid). Nyhetsbrev mottar du kun dersom du har akseptert dette og du vil ha mulighet til å melde deg av nyhetsbrevet når som helst.

Reklamebannere på Diett.no og nyhetsbrev vi sender ut kan inneholde reklame der du blir spurt om å oppgi e-postadresse og annen personlig informasjon. Denne informasjonen vil da sendes til den du velger å dele informasjonen med (reklameannonsøren).

 

Betaling og transaksjoner.

På Diett.no kan du kjøpe tjenester. Disse betaler du enten via en SMS-melding (mindre beløp) eller via kredittkort. Diett.no benytter Nets Netaxept til å håndtere kredittkortbetalinger. Dette vil si at din sikkerthet er ivaretatt. Diett.no vil ikke få tilgang til dine kredittkortopplysninger da dette kun håndteres av Nets Netaxept. Godkjente innskudd og uttak (ved kjøp av tjenester på Diett.no), dvs. dato og sum for disse er det eneste som lagres på Diett.no.

 

Hva vi bruker dine data til

Vi bruker dine registrerte data for å kunne levere de tjenestene som Diett.no tilbyr samt innhente statistikk Det vil si utregninger av næringsinnhold i ditt kosthold, dine BMI/BMR verdier med mer. Spesialister tilknyttet Diett.no vil også be om ekstrainformasjon for å kunne levere mest mulig riktige råd og veiledning. For informasjon du velger å publisere gjelder andre regler, se våre generelle vilkår.

 

Til foreldre

Diett.no er ikke tillatt brukt for personer under 18 år. Har vi mistanke om at personer under 18 år bruker Diett.no vil disse bli utestengt uten forvarsel.

 

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet for å kontakte oss.

 

Oppdatering av dette dokument

Fra tid til annen vil dette dokumentet om personvern bli oppdatert. Når dette måtte skje, vil vi informere om dette ved å legge ut en notis på Diett.no.

 

Dette dokumentet ble sist revidert 2019.